Presentació Curs Trobades de TaiTxiKung: Meditació, Presència Conscient, Alineació Energètica

Presentació Curs. Trobades de TaiTxiKung. Meditació. Presencia Conscient. Alineació Energètica.

L’impuls que m’ha portat a oferir aquestes trobades es  despertar a la Presencia de cor, al Jo Sóc. No i ha paraules per descriure aquesta llavor divina que portem des de abans de néixer i que té a veure en trobar la veritable realitat que es lliure i feliç però no de la forma que ha pensat i pensa el ego, la consciència individualitzada. En el TaiTxiKung es diu “penja per un fil invisible de l’àpex o Estrella de llum per sobre del teu cap, relaxa’t, sent els  peus tranquils en contacte amb la terra i somriu de cor”.  Això es lo que ara li dic l’Alineació Energètica i que també anuncia el curs i que es una experiència no mental sinó viscuda. Os vull explicar que la vaig descobrir, un dia fa molts anys (parlo de més de 30) de forma espontània estava només d’ereta però conscient de la quietud. En aquella època que només practicava Tai Txi no sabia que a la part interna d’aquest art se li anomena Txi Kung i vaig dir: ” Això es increïble, una altre cosa! Quina consciència d’expansió, d’unitat i obertura que sento i sense fer cap moviment extraordinari!” Vaig sentir per primera vegada allò que tant buscava. Va ser un regal. Vaig aprendre que  “jo” no ho es tot i  que estem aquí per despertar aquesta Consciència dormida i que respira en mi i amb tot. Amb el pas del temps es fa obvi i tot es més fàcil i feliç. També vas lligant caps i lo que al principi sembla que lo que parla del món intern i t’interessa ve de les tradicions orientals i te n’adones que es universal i que en aquest moment es comunica “des de les teulades” per el que vulgui interessar-se. Per cert i ha una carta del Tarot “El Judici”que os recomano contemplar en la que es veu un àngel bufant una trompeta sobre tres personatges, una dona a un costat, un home al altre i en el centre una figura surtin d’una tomba. Ens parla d’aquest segon naixement que ens toca fer a la vida perquè ens em perdut una part important… reconèixer la llum que no mor. La Nova Consciència es diu ara.  Ens em identificat amb el mon de les formes “Maya”que és passatger i em caigut en l’oblit de lo que es etern i origen de la vida manifestada i no mor. I això es el teu contacte més important. I es aquí mateix. Dins teu. I per això cal deixar anar les tantes tonteries que venen al cap, que a la fi son inofensives, però que ens creiem amb tanta convicció que ens pensem que “això soc jo”.  I tot patiment parteix d’aquí perquè aquest “jo” poc a poc es creu seva la pel·lícula personal i es molta lluita la que necessita per conservar aquest el status!

En el programa veieu les pràctiques proposades en cada trobada. Només es una guia perquè la necessitat del grup es viu i la situació també! Lo que ensenyo m’ha ensenyat a mi  a mantenir-me desperta i en salut en diferents nivells i continuo aprenen.

 He optat perquè pugueu aprendre una forma curta de Tai Txí “ La Grulla blanca despliega las alas” que amb la asistencia en aquest curs serà fàcil que la pugueu memoritzar. I es tracta de gaudir de la experiència d’expansió i pau que aporta el posar-se amb contacte amb el “para i respira” i els seus beneficis immediats. Els que ja tinguin experiència en Txi Kung o TaiTxi ja saben que la vivència en grup es enriquidora i que segurament alguna cosa nova els sorprendrà en bé espero. Cada mestre es diferent i en això radica la gracia. No es necessiten aptituds especials per venir al curs i qualsevol edat es bona. Els joves necessiten més activitat física o sigui que potser no és del tot adequat però també i ha joves menys actius. Molts esportistes d’élite practiquen TxiKung o TaiTxi .

Molt agraïda i contenta d’iniciar aquest curs, moltes gràcies per la vostra atenció,

fins aviat

Lisette Babler Bebié

 

 

 

 

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .